~ Het hotel ligt in een rustig zijstraatje van de Rue de Rennes, die van Saint-Germain-des-Prés naar Montparnasse loopt ~

english      french      spanish      dutch
Victoria Palace Hotel Parijs
ONLINE BOOKING
Reservations for Victoria Palace Hotel Paris

Foto of Room

Slapen in de lichtstad
Reservations

Omdat er ook geslapen moet worden, raden we u in de literaire wijk van Parijs een hotel aan waar u zo met uw auto de eigen, veilige garage kunt binnenrijden.

Rustig zijstraatje

Dutch Het hotel ligt in een rustig zijstraatje van de Rue de Rennes, die van Saint-Germain-des-Prés naar Montparnasse loopt. U bent hier helemaal aan de Montparnasse-kant, mep op de straathoek een enorme FNAC en één blok verder de Tour Montparnasse, met in dit complex de tweede Galeries Lafayette! Toch kunt u van hieruit ook makkelijk te voet naar Saint-Germain gaan. Werkelijk een ideale ligging.

Iedere toerist die graag op de Rive Gauche blijft - of het nu voor de literatuur is of voor de besloten charme van de oude straten, de interessante winkels en de leuke restaurants - kan niet beter wensen.

En om toch te eindigen op een literaire noot : de Nieuw-Zeelandse schrijfster Katherine Mansfield was ooit hotelgast in Victoria Palace.

Een grote troef van dit adres is ook dat je er met de auto naartoe kunt gaan, omdat men er naast de ingang over een grote, eigen garage beschikt waar de auto zo veilig staat als bij u thuis.

(Gerard Van Swieten - Artsen Krant)

Foto of Bar

[ Victoria Palace Hotel Paris ]
 
[ ILA Home ]